Sipariş listesinde ürün yok
Yeni Ürün
Bu Ürün Stoklarımızda Kalmamıştır!
Misyonumuz: Enerji kesinti sıklığı yaşayan, gerilim düşüm problemi yaşayan ya da uzun vadeli tasarruf yapmak isteyen vatandaşlarımıza, ihtiyaçlarına yönelik ekonomik, güvenilir ve en kaliteli yenilenebilir enerji çözümleri sunmak ve satış sonrası teknik destek sağlamaktır.
Sistemin avantajları: Sistemin aküsüz olması, akü masrafının olmadığı ve akü değiştirme masrafının olmadığı kaliteli invertörler ve güneş panelleri ile ömürlük bir sistem olduğundan dolayı kullanıcıların gözü arkada kalmadan yaralanacağı bir sistemdir.
Öztüketim Paketlerinde 10 kw ve altı sistemlerin prosedür süreci geçmiş yıllara göre azaltılmıştır. Kullanıcıların sözleşme gücü üzerinden dağıtım şebeke trafosu AG çıkışları üzerinden elektrik dağıtım şebekesine kw/s birimi üzerinden fiyatlandırılarak elektrik enerjisi basabileceği “KAZAN KAZAN” mantığına dayalı karlı bir alış veriştir.
Kurulum Hizmeti: Talep etmeniz durmunda, New Shine Energy firması olarak uzman ekibimiz ile size anahtar teslim hizmetler sunmaktayız. Bunun haricinde sisteminin kurulumunu kendiniz yaparak tasarruf sağlayabilirsiniz. New Shine Energy olarak almış olduğunuz ürünlerde, kurulumla ilgili tüm ihtiyaçlarınız size hazır olarak gelmektedir. New Shine Energy olarak size kurulum aşamasında telefonla, video ve şema ile destekte oluyoruz. Böylece kurulum için ekstradan dışarıya ücret ödemenize gerek kalmıyor. Ancak invertör-şebeke bağlantı aşamasında şebeke enerjisi kesilmiş olmasına dikkat etmek gerekmektedir.
Kargo hizmeti, Taksit, Faturalı ve Garanti bilgileri:
Paket İçeriği;
|
New Shine Energy olarak servis takibini sizinle birlikte yapıyoruz. Arıza durumunda firmamız ile irtibata geçerek, arızalı olan ürünü, firmamızın sizin adınıza kestiği faturası ile birlikte servise gönderebilirsiniz.
Çalıştırabileceği Cihazlar ;
100 Kwp gücünde bir on-gird güneş enerjisi santrali size yıllık olarak 136000 Kwh ile 144000 Kwh arasında elektrik üretebilmektedir. Böyle sistemler ile genellikle orta ve büyük ölçekli çiftliklerin, soğuk hava depolarının ve büyük tesislerin enerji ihtiyacı karşılanabilmektedir. Aylık üretilen elektrik tüketilen elektrikten daha fazla ise, ay sonu şebekeye sattığınız enerji miktarı kadar gelir elde edersiniz. Aksi durumlarda tükettiğiniz enerji miktarı ürettiğinizden fazla ise sadece arada bulunan farkı ödersiniz. Türkiye ortalamasına göre sistemler kendilerini 7 ile 9 sene arasında amorti etmektedir.