Bize WhatsApp üzerinden ulaşmak için tıklayın !

İzmir Şirinyer Güneş Paneli Kurulumu

Yeni Ürün

İzmir Şirinyer bölgesinde güneş paneli kurulumu yaptırmak mı istiyorsunuz ? Doğru adrestesiniz! Bağ, bahçe ve yazlık evlerinizde veya karavanlarınızda siz de şebeke elektriğinden bağımsız olarak kendi elektriğinizi güneş panelleri ile üretebillirsiniz.

Daha fazla bilgi için 0 555 100 50 10 numaralı hattan bize ulaşabilir, Fiyat teklifi alabilirsiniz.

Daha Fazla Detay

Tahmini kargolama tarihi Cuma 03/05/2024

Ürün Açıklaması

-Tarlanızı sulamak için güneş panelleri ve motor sürücü ile fatura ödemeden 3-4 senede kendini amorti edecek bir Solar sistem ;

-Şebeke bağlantılı ongrid solar sistemler ile güneş paneli ile elektrik üretip EDAŞ'a satabileceğiniz bir Solar Sistem;

-Bağ, bahçe ve yazlık evlerinizde güneş paneli kurulumu yaparak dalgıç pompanızı, buzdolabınızı, televizyonunuzu, aydınlatma ve diğer beyaz eşyalarınızı fatura ödemeden vergi vermeden kullanabileceğiniz bir Solar Sistem sahibi olabilirsiniz

Yukarıda yaptığımız bir kaç kurulumdan örnek fotoğrafları inceleyerek güneş paneli ile evinizin elektrik ihtiyacını karşılamaya dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Peki Biz Kimiz ?

new shine energy logo

Türkiye geneline güneş paneli ve rüzgar türbini gibi kendi elektrik üretiminizi yapabileceğiniz sistemlerin kurulumlarını ve malzeme tedariğini yapmaktadır. Ayrıca Solar şarj regülatörleri, jel akü, inverter, rüzgar türbini, rüzgar türbini şarj kontrol cihazı ve güneş paneli gibi ekipmanların satışını yapmaktadır.

İletişim

Telefon Numaralarımız:   

     +(90) 555 100 50 10           +(90) 555 075 35 02

Güneş Paneli Rüzgar Türbini Satış Sitemiz

www.newshinenergy.com

Mail Adresimiz:

info@newshinenergy.com

newshinenergy@gmail.com

30 aynı kategorideki diğer ürünler: