Bize WhatsApp üzerinden ulaşmak için tıklayın !
Satış! HİBRİT PAKET 7000 WATT Büyük Resim

HİBRİT PAKET 7000 WATT

Yeni Ürün

Güneş panelleri ile birlikte rüzgar türbini de içeren bu sistem rüzgarlı bölgelerde avantaj sağlar. Rüzgar türbini sayesinde aküleriniz güneşin olmadığı zamanlarda da şarj olarak dip seviyeleri görmediği için daha uzun ömürlü olur. 

Daha Fazla Detay

100 Adet

Tahmini kargolama tarihi Pazartesi 22/04/2024

$ 10,801 Kdv Dahil

Ürün Açıklaması

Misyonumuz : Enerji nakil hattından uzak olan kırsal bölgelerde bulunan vatandaşlarımıza, ihtiyaçlarına yönelik ekonomik, güvenilir ve en kaliteli yenilenebilir enerji çözümleri sunmak ve satış sonrası teknik destek sağlamak.

 Sistemin avantajları: Sistemin rüzgar türbini ve güneş panelinden enerji sağlaması, sistemin  enerji kaynağının güneşin yanı sıra miniumum 3m/sn olan rüzgar olması demektir. Rüzgar türbini ilavesi ile akü daha az deşarj olacak ve daha uzun ömürlü olacaktır. Aküler güneşin olmadığı kış günleri ve akşamları şarj edilebiliyor olması, elektrik şebekesinden uzak yerlerde sürekli yaşayan arıcılık yapan, hayvancılık yapan, kırsal yaşamı seçen, profesyonel kampçılık yapanların vazgeçilmezidir.

Kurulum Hizmeti: Talep etmeniz durmunda, New Shine Energy firması olarak uzman ekibimiz ile size anahtar teslim hizmetler sunmaktayız. Bunun haricinde sisteminin kurulumunu kendiniz yaparak tasarruf sağlayabilirsiniz. New Shine Energy olarak almış olduğunuz ürünlerde, kurulumla ilgili tüm ihtiyaçlarınız size hazır olarak gelmektedir. New Shine Energy olarak size kurulum aşamasında telefonla, video ve şema ile destekte oluyoruz. Böylece kurulum için ekstradan dışarıya ücret ödemenize gerek kalmıyor.  Ancak invertör-şebeke bağlantı aşamasında şebeke enerjisi kesilmiş olmasına dikkat etmek gerekmektedir.

Kargo hizmeti, Taksit, Faturalı ve Garanti bilgileri: 

  •         New Shine Energy firmasından almış olduğunuz tüm ürünler faturalı ve garantili olarak size gelmektedir.
  •         Tüm ürünlerimiz fatura tarihi itibaren iki yıl garantilidir.
  •          Arıza durumunda, ürünü firmamız ile iletişime geçerek, sizin adınıza kesilen faturamızın fotokopisi ile servise gönderebilirsiniz. Servis takibini firmamız sizinle birlikte yapmaktadır.
  •         Paket olarak almış olduğunuz ürünlerin kargo ücreti firmamıza aittir.
  •         Firma Kredi kartı ile alımlarda yapmış olduğunuz taksit sayısına göre vade farkı gelmektedir.

Paket İçeriği:

·         16 Adet    -   275 Watt Polikristal Güneş Paneli 
       2 Adet      -  İstabreeze 1500 Watt Rüzgar Türbini + Şarj Kontrol ve Frenleyici
·         2 Adet      -  6250 VA / 5000 Watt Akıllı Tam Sinüs İnverter ( Yeni Seri + Anti Toz Koruyuculu )
·         8 Adet      -  Jel Star 200 Amper Deep Cycle Jel Akü ( Yerli Üretim )
·         35 Metre  -  Kırmızı Solar Kablo
·         35 Metre  -  Siyah Solar Kablo
       10 Set      -  İkili Paralelleme Konnektörü
·         12 Set      -  Tekli Solar Bağlantı Konnektör

Çalıştırabileceği Cihazlar:

Led Aydınlatma Sistemi - 12 Saat Çalıştırabilirsiniz. Newshine Solar olarak aydınlatma sisteminde 12 adet 10 watt'lık led ampülleri tavsiye etmekteyiz. 
* Televizyon ve uydu alıcısı - Ortalama günlük 5 saat çalıştırabilirsiniz. Ufak televizyon daha az enerji harcayacağı için daha küçük televizyonlar tercih edilir.
* Büyükboy Buzdolabı - Tam gün. Newshine Solar olarak sistemin verimini arttırmak için A+++ buzdolabı kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
* Derin Dondurucu - Tam gün. Newshine Solar olarak derin dondurucu seçiminde A+++ tercih edilmesini uygun görüyoruz.
* Çamaşır Makinası - Haftada 3 sefer. Newshine Solar olarak A+++ sınıf çamaşır makinasını güneşli günlerde kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
* Bulaşık Makinası - Haftada 3 sefer. Newshine Solar olarak A+++ sınıf bulaşık makinasını güneşli günlerde kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
* Süt Sağma Makinası - Haftada 3 sefer. Hayvan besicilerinin olmazsa olmazı süt sağma makinası, 1 beygire kadar kullanabilirsiniz.
* Hidrafor Sistemi - Günlük evin ihtiyaçları için 1 beygir hidrafor sistemi için ideal.
* Cep Telefonu Şarjı - Gün içerisinde sınırsız süreli cep telefonu şarjını kullanabilirsiniz.

.

7 aynı kategorideki diğer ürünler: