Bize WhatsApp üzerinden ulaşmak için tıklayın !

Nizip Gaziantep Güneş Paneli Kurulumu

Yeni Ürün

     Nizip Gaziantep bölgesinde güneş paneli kurulumu yaptırmak mı istiyorsunuz ? Doğru adrestesiniz! Bağ, bahçe ve yazlık evlerinizde veya dalgıç pompalarınız için tarlalarınızda siz de şebeke elektriğinden bağımsız olarak kendi elektriğinizi güneş panelleri ile üretebillirsiniz.

Daha fazla bilgi için 0 555 100 50 10 numaralı hattan bize ulaşabilir, Fiyat teklifi alabilirsiniz.

Daha Fazla Detay

Tahmini kargolama tarihi Pazartesi 20/05/2024

Ürün Açıklaması

Yukarıda yaptığımız bir kaç kurulumdan örnek fotoğrafları inceleyerek güneş paneli ile evinizin elektrik ihtiyacını karşılamaya dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Unutmayınız ki solar enerji sistemleri mühendislik hesapları gerektiren sistemlerdir, New Shine Energy bünyesinde bulundurduğu elektrik, makine, inşaat ve enerji sistemleri mühendisleri ile siz değerli müşterilerine profesyonel uzun ömürlü sistemler tasarlamaktadır.

Size önerimiz alanında tecrübeli mühendis bulundurmayan firmalardan uzak durmanızdır.

KENDİ ELEKTRİK ENERJİNİZİ ÜRETEBİLECEĞİNİZ SOLAR SİSTEMLERİMİZ

1-SOLAR SULAMA SİSTEMLERİ

                Kendini üç-dört senede amorti eden solar sulama sistemleri ile çiftçilerimiz tarlalarında kullandığı geleneksel dalgıç pompalarını güneş panelleri ile bedava çalıştırabilir, akü veya batarya gibi depolama içermeyen bu sistemlerde bakım maliyeti yoktur. Doğru bir mühendislik hesabı ile tasarlanıp kurulan sulama sistemleri için ön görülen çalışma süresi minimum 25 yıldır. Eğer dalgıç pompanızı güneş panelleri ile çalıştırmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

 Solar sulama sistemi

Ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bize ulaşın!

İletişim: 0 555 100 50 10 / 0 555 075 35 02

 

2-DEPOLAMALI SOLAR SİSTEMLER

                Şebeke enerjisinden uzakta bir eviniz veya üretim tesisiniz varsa eğer sizler için çözümümüz off-grid solar sistemlerdir. Depolamalı sistemler kullanıcıya kesintisiz enerji sunmak için gündüz vakitlerinde güneş panelleri ile ürettiği enerjinin bir kısmı ile akülerinizin şarjını yaparken diğer kısmı ile anlık olarak eviniz veya üretim tesisinizin enerji ihtiyacını karşılar. Akşam olduğunda güneş panelleriniz elektrik enerjisi üretemediği için akülerinizde depoladığınız enerjinizi kullanırsınız böylelikle kesintisiz enerjiniz olur. Eğer elektrik şebekesinden uzakta güneş panelleri ile kendi elektrik enerjinizi kendiniz üretmek istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

 depolamalı solar sistem

Ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bize ulaşın!

İletişim: 0 555 100 50 10 / 0 555 075 35 02

 

3-DEPOLAMASIZ ŞEBEKEYE ENERJİ SATABİLECEĞİNİZ SOLAR SİSTEMLER

                On-grid sistemler olarak adlandırdığımız bu sistemler şebeke enerjisinin olduğu yerde elektrik faturanızı sıfırlamak amacıyla kurulur. Sistemin işleyişinden bahsedecek olursak eğer gündüz vakitlerinde çatınıza kurduğumuz güneş panelleriniz elektrik enerjisini üretir ürettiğimiz enerjiyi öncelikle eviniz veya tesisiniz tüketir eğer tüketiminizden daha fazla enerji üretiyorsa panelleriniz çift yönlü sayaç üzerinden elektrik dağıtım şirketinize enerji satarsınız. Tüketiminiz, ürettiğiniz enerjiden fazla ise eğer dağıtım şirketinizden elektrik enerjisini satın alırsınız. Ay sonunda elektrik dağıtım şirketiniz ile mahsuplaşırsınız. Eğer çatınızda elektrik üretip ürettiğinizin fazlasını dağıtım şirketine satmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

 çatı üzeri GES

Ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bize ulaşın!

İletişim: 0 555 100 50 10 / 0 555 075 35 02

Peki Biz Kimiz ?

new shine energy logo

Türkiye geneline güneş paneli ve rüzgar türbini gibi kendi elektrik üretiminizi yapabileceğiniz sistemlerin kurulumlarını ve malzeme tedariğini yapmaktadır. Ayrıca Solar şarj regülatörleri, jel akü, inverter, rüzgar türbini, rüzgar türbini şarj kontrol cihazı ve güneş paneli gibi ekipmanların satışını yapmaktadır.

İletişim

Telefon Numaralarımız:   

     +(90) 555 100 50 10           +(90) 555 075 35 02

Solar Ürünleri Satın Alabileceğiniz Satış Sitemiz:

www.newshinenergy.com

Mail Adresimiz:

info@newshinenergy.com

newshinenergy@gmail.com

30 aynı kategorideki diğer ürünler: