Bize WhatsApp üzerinden ulaşmak için tıklayın !
Satış! İSTABREEZE 1500 WATT / 48 VOLT RÜZGAR TÜRBİNİ + ŞARJ KONTROL CİHAZI Büyük Resim

İSTA-BREEZE İ-1500 24V Rüzgar Türbini Windsafe Korumalı + ŞARJ KONTROL CİHAZI

Yeni Ürün

İSTA-BREEZE İ-1500 24V Rüzgar Türbini Windsafe Korumalı  + ŞARJ KONTROL CİHAZI ürün özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla Detay

Bu Ürün Stoklarımızda Kalmamıştır!

Tahmini kargolama tarihi Perşembe 24/10/2024

70 146 TL Kdv Dahil

Ürün Açıklaması

Satılan Tüm Ürünler Faturalı ve Garantilidir : New Shine Enerji’den firmasından almış olduğunuz tüm ürünler faturalı ve garantili olarak size gelmektedir. Tüm ürünlerimiz fatura tarihi itibaren iki yıl garantilidir. Arıza durumunda, ürünü firmamız ile iletişime geçerek, sizin adınıza kesilen faturamızın fotokopisi ile servise gönderebilirsiniz. Servis takibini firmamız sizinle birlikte yapmaktadır.

 

 

İstabreeze Rüzgar Türbini Özelliği :  %100 Türkiye'de üretilen bir türbindir. Uzun yıllardır başarılı çalışmaları sonucunda tüm dünyaya Türk Malı rüzgar türbini ihracatını yapmaktadır. Piyasada bulunan Çin malı rüzgar türbinleri gibi değildir. İstabreeze firmasının üretmiş olduğu rüzgar türbinlerinde her zaman yedek parça ve servis desteği bulunmaktadır.

Rüzgar Türbini Şarj Kontrol Cihazı Fiyata Dahildir. Şarj Kontrol Cihazı Nedir ?

Şebekeden hattından uzakta yer alan ev veya çiftlik gibi yerleşimlerde kullanılan rüzgar türbinleri, ürettikleri elektriği akülerde depolarlar.

Rüzgar enerjisinin ürettiği elektriği akülerde depolamaya uygun hale getiren cihazlara, şarj kontrol cihazı veya şarj regülatörü adı verilirler.

 Rüzgar türbini şarj kontrol cihazı aynı zamanda frenleme görevi görmektedir. Her rüzgar türbini sisteminde mutlaka şarj kontrol cihazı kullanılması gerekmektedir.

Rüzgar türbinleri iki şekilde frenleme yapar, aşırı şiddetli rüzgarda ve akü seviyesi maksimum ulaştığında

 

 

Ürün Garantisi Ve Özellikleri

  •          Ücretsiz Kargo Avantajı
  •          2 yıl ürün garantisi

 Üstün Solar Panel Performansı

  •          Yüksek verimliliğe sahip, 500 watt alternatör
  •          Hafif yapıya sahip kompozit kanat özelliği
  •          Hafif yapıya sahip ana gövde
  •          Aşırı şiddetli rüzgara karşı dayanıklı
  •          Yüksek rüzgar şiddetinde frenleme özelliği
  •          Aküler maksimuma ulaştığında frenleme özelliği




WindSafe iSTA Breeze i-1500 Rüzgar Koruması Yeni rüzgar jeneratörü : Yeni geliştirilen, uzun süreli profesyonel kullanım için bir rüzgar jeneratörü olup, zor koşullarda bile güvenilir bir şekilde otomatik ve katılımsız bir şekilde enerji sağlar. WindSafe IstaBreeze® rüzgar türbini modelimiz, devrim niteliğinde bir türbin koruma sistemine sahiptir, rotor, tüm yapıyı rüzgar fırtınasında veya kuvvetli rüzgarda 90 derece yükselten, kanatları rüzgara göre değiştiren, önden salınımları ve dönüşü azaltan hareketli bir platformda desteklenir. Bu, türbini kuvvetli rüzgarlardan korur. Bu sağlam yapı, türbinlerimizin uzun ömürlü olmasını sağlar ve mini rüzgar jeneratörleri kategorisinde benzersiz bir sistem haline gelir. Jeneratör bileşenlerinin cömert boyutlandırması ve jeneratörün alüminyum gövdesinde bulunan oluklar boyunca ısı dağılımı, düşük ortam sıcaklıklarında bile uzun ömürlü kullanım sağlar

.

12 aynı kategorideki diğer ürünler: